пʼятниця, 18 січня 2008 11:36

Скотті Піппен дасть майстер-класи в Росії

Легендарний нападаючий 90-х років, 6-кратний чемпіон НБА у складі "Чікаго Буллз" Скотті Піппен з 22 по 26 січня стане спеціальним гостем ЦСКА на запрошення президента клубу Сергія Кущенка.

"Ми познайомилися зі Скотті Піппеном в 2001 році під час "Матчу всіх зірок" в Америці. Мене завжди вражало, як Скотті вміє класно грати і в захисті, і в нападі. Спостерігати за його баскетболом, як і спілкуватися поза майданчиком, одне задоволення. Дуже радий, що він прийняв моє запрошення взяти участь в заходах, присвячених 80-річчю з дня народження Олександра Яковича Гомельського, і приїде до Москви. Разом ми зможемо надати додаткових відтінків розвитку російського баскетболу. На майстер-классах в Москві і Пермі Піппен покаже і техніку, і тактику, пояснить своє бачення гри. Де ще молоді гравці зможуть отримати такий досвід?!", - заявив Кущенко.

З його слів, в офіційній програмі перебування Скотті Піппена в Москві значаться відвідини матчу Євроліги між ЦСКА і "ТАУ Керамікою", присвяченого 80-річному ювілею Олександра Гомельського, вечеря з російськими баскетболістами, олімпійськими чемпіонами, майстер-клас в СДЮШОР ЦСКА, а також відвідини "Матчу зірок" студентського баскетболу в Пермі.

"Весь спорт"

Зараз ви читаєте новину «Скотті Піппен дасть майстер-класи в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути