вівторок, 02 жовтня 2012 18:36

"Складається враження, що Кварцяний - хвора людина" - Бєлік

"Складається враження, що Кварцяний - хвора людина" - Бєлік
Бєлік вважає, що у Кварцяного - проблеми зі здоров'ям. Фото: segodnya.ua

Форвард запорізького "Металурга" Олексій Бєлік прокоментував рішення наставника команди Віталія Кварцяного перевести його в дубль

"Ви, напевно, чули в телеефірі, чи не так? Мовляв, перевели мене в дубль, тому що "не забиваю", - цитує Бєліка ukrfootball.in.ua.

"Бачите, Кварцяний після гри розкритикував своїх гравців, розповів, хто з нас поганий, а хто - дуже поганий. А я думаю, що йому розібратися треба було в рамках колективу, і почати - з себе. А крім цього, підійти до гравців "Кривбасу", яких він колись відрахував, а вони за це йому в неділю "надавали по вухах", і попросити вибачення".

"Намагався я переконати його в тому, що можу допомогти команді? Навіщо мені з ним розмовляти? Чому мене може навчити тренер, який з десяти слів вживає вісім матюків? Про що мені з ним говорити? Вам, журналістам, може бути весело, коли він щось двічі на тиждень ляпне. Ну, посміялися, і все. А мені не смішно чути від нього дурницю щодня. Іноді складається враження, що це просто хвора людина. І попрошу: напишіть все саме так, як я сказав", - заявив форвард.

"Загалом, щоб ви розуміли, у мене до тренера тільки одна претензія: хочу отримати в "Металурзі" чесну конкуренцію в першому складі. Чесну! Але ні - такого шансу немає. Бачите, Кварцяного вчасно розкусили в "Кривбасі", коли він почав розганяти команду і хотів привезти своїх гравців, а йому сказали: "Ні, нам такого не треба". У Запоріжжі це все, на жаль, проходить", - підкреслив він.

Нагадаємо, що в матчі 10-го туру Пермьер-ліги "Кривбас" розгромив запорізький "Металург" з рахунком 5:0.

Зараз ви читаєте новину «"Складається враження, що Кварцяний - хвора людина" - Бєлік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути