Ексклюзиви
середа, 29 жовтня 2008 12:33

Скандальний президент "Десни" загадково зник

Президент чернігівської "Десни" Олексій Савченко, який зробив минулого тижня резонансне визнання про корумпованість суддів в першій лізі, після своїх заяв кудись зник.

Виниклу у зв"язку із заявою Савченко ситуацію коментує один з найкращих українських рефері, суддя ФІФА Олег Орєхов.

"Звинувачення мають під собою грунт, коли по ним вже ухвалено рішення суду, - вважає Олег. - На цю тему є один анекдот. Один єврей говорить іншому: "Ізя, ти знаєш, що твоя дочка повія?". Ізя в подиві розводить руками: "Яка дочка? Адже у мене тільки син". "А це вже твої проблеми, Ізя". Нинішня ситуація має схожість з цим анекдотом.

Після того крилатого вислову, що він пофамільно може назвати імена суддів, яким давав гроші, Савченко як під земл. провалився. Його наполегливо шукали співробітники комісії чесної гри ФФУ, запрошували на одну з футбольних телепрограм - щоб він поставив логічну крапку в своїх звинуваченнях. Назвав корупційні схеми, за якими він працював, прізвища арбітрів.

Проте Олексій Юрійович нікуди не прийшов. Навпаки, загадково зник. Якщо він себе позиціонує як ініціатор боротьби з корупцією, хай доводить справу до кінця. В Італії і Німеччині вже спалахували подібні скандали, по яких були винесені судові ухвали.

Зараз же Савченко відмовчується, а в Інтернеті і ЗМІ публікують прізвища арбітрів, які обслугоувавли поєдинки за участю чернігівської "Десни". І на моїх колег вже показують пальцем і намагаються повісити ярлик хабарників. Куди це годиться?"

sport.oboz

Зараз ви читаєте новину «Скандальний президент "Десни" загадково зник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути