Ексклюзиви
пʼятниця, 24 жовтня 2008 17:14

Григорій Суркіс взявся за "Десну" особисто

Відповідь президента Федерації футболу України Григорія Суркіса на скандальні заяви президента ФК "Десна" Олексія Савченко.

"Заяву президента ПФК "Десна-Партнер" (Чернігів) Олексія Савченка щодо участі його клубу у корупційних діях буде ретельно перевірено відповідними підрозділами ФФУ.

Ми діятимемо у суворій відповідності до вимог Статуту, Регламенту, Дисциплінарних правил та Кодексу етики і чесної гри ФФУ. Якщо в цьому виникне потреба, органи футбольного правосуддя можуть звернутися за допомогою і до державних правоохоронних структур.

Мене поінформовано про те, що ПФЛ вже відреагувала на це інтерв"ю і спрямувала його на розгляд Комісії з етики та чесної гри. Тому я переконаний, що деталі цієї резонансної теми невдовзі стануть відомі широкій футбольній громадськості.

Головне, не слід поспішати з публічними висновками. Нехай в усьому розберуться компетентні фахівці, які й розставлять всі крапки над "і". Адже наше завдання − не здійняти черговий скандал, а належним чином відреагувати на дуже серйозні звинувачення з боку Олексія Савченка.

Зважаючи на актуальність порушеної проблеми, як президент ФФУ я беру під особистий контроль розслідування цієї справи".

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Григорій Суркіс взявся за "Десну" особисто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути