Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2011 11:22

Син Григорія Суркіса вболіває за "Оболонь"

Син Григорія Суркіса вболіває за "Оболонь"

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс зізнався, що його п'ятирічний син В'ячеслав симпатизує київській "Оболоні", і тільки після цього - "Динамо".

"Мій син більше любить "Оболонь". Навіть коли грають "Динамо" і "Оболонь", він вболіває за "пивоварів". І в цьому віці, та й потім ми не станемо ламати вподобання сина. А враховуючи те, як він уже кілька років віддано віддається футболу (грає на позиції воротаря), я буду всіма силами підтримувати Славіка в прагненні реалізувати себе в цьому житті. Я сам ріс в дуже демократичній сім'ї і все прекрасно розумію.

Інша справа, що ми грали в зовсім інших умовах. Подивившись на взуття футболістів, ми з Олегом Володимировичем (Блохіним), чесно кажучи, трохи позаздрили вибору екіпіровки, який є у хлопців на сьогоднішній день.

Також варто сказати, що ми живемо у зовсім іншому, глобальнішому, світі, де набагато більше спокус. Раніше в Радянському Союзі були, як кажуть, футбол, кіно і доміно. Тепер же все трохи інакше.

Гравці мають набагато кращі умови для реалізації своїх можливостей, але, з іншого боку, всі сучасні спокуси іноді заважають їм повноцінно реалізувати себе", - цитує Суркіса "КОМАНДА".

Зараз ви читаєте новину «Син Григорія Суркіса вболіває за "Оболонь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути