Ексклюзиви
субота, 24 вересня 2011 11:50

Син екс-президента "Барселони" перейшов в "Арсенал"

Син екс-президента "Барселони" перейшов в "Арсенал"

Гуім Лапорта, 13-річний син колишнього президента "Барселони" Жоана Лапорти, залишив футбольний клуб зі столиці Каталонії, перебравшись до лондонського "Арсеналу". Про це повідомляють іспанські ЗМІ.

Лапорта-молодший, який грає на позиції правого захисника, вважається в Іспанії одним з найбільш перспективних гравців свого покоління.

Вихованцям академії "Барселони" трапляється переходити в систему "Арсеналу". Найвідоміший приклад - Сеск Фабрегас, чиє повернення в "Барселону" відбулося цього року.

Варто зазначити, що тривалі переговори по переходу півзахисника у стан "синьо-гранатових" почалися ще в той час, коли на чолі каталонського клубу стояв Жоан Лапорта, який залишив свою посаду у червні 2010 року.

Фабрегас, тим часом, вже встановив рекорд новачків "Барселони". 24-річний футболіст став першим новобранцем "блаугранас", якому вдалося відзначитися в кожному з перших чотирьох стартових турів чемпіонату Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Син екс-президента "Барселони" перейшов в "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути