Ексклюзиви
пʼятниця, 18 грудня 2009 10:58

Сім європейських клубів цікавляться Вороніним

Сім європейських клубів цікавляться Вороніним

В середу "Ліверпуль" провів черговий матч без Андрія Вороніна, обігравши в Прем"єр-лізі "Віган" - 2:1. Українець знову не був включений навіть в заявку. Де пропадає зараз Андрій розповів його агент Андрій Головаш.

"Приблизно два тижні тому у Бенітеса відбулася чергова розмова з Андрієм. Тренер знову сказав, що розраховує на Андрія і тому треба чекати шансу. Проте Андрій висловив бажання залишити "Ліверпуль". Йому вже 30 років і він хоче грати, а не чекати шансу", - говорить Головаш.

"У Вороніна є пропозиції від семи європейських клубів, і не тільки німецьких, - заявив його агент. - Але не можна стверджувати на сто відсотків, що Андрій опиниться в іншій команді вже в січні. В англійців дуже завищені вимоги по трансферу. Те, що хоче отримати за Вороніна "Ліверпуль", - це нереально! Саме через це спроби інших клубів домовитися поки не мали успіху".

І це при тому, що український форвард дістався англійцям безкоштовно, перейшов у 2007-му з "Байєра" як вільний агент. Зараз Андрій продовжує готуватися з командою.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Сім європейських клубів цікавляться Вороніним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути