понеділок, 30 листопада 2009 10:53

"З працевлаштуванням у мене проблем не виникне" - Воронін

"З працевлаштуванням у мене проблем не виникне" - Воронін

Форвардові збірної України Андрію Вороніну зараз є над чим подумати. В англійському "Ліверпулі" український нападаючий, не дивлячись на всі заяви Рафаеля Бенітеса про робочі відносини, явно не користується довірою іспанського тренера. Навіть з урахуванням переповненого лазарету Рафа вважає за краще випускати кого завгодно, тільки не Вороніна. Навіть юний француз Давид Нгог, згідно сухої статистики виступів, користується більшою довірою тренера.

Природно, тільки ледачий не говорить, що взимку Андрій залишить "Ліверпуль" і повернеться до Німеччини. Серед претендентів на українця найчастіше називають "Айнтрахт", "Герту" і "Штутгарт". Втім, сам Воронін заявляє, що поки передумов для цього немає.

"Поки про те, що "Ліверпуль" бажає зі мною розлучитися, я знаю тільки з преси, - говорить Андрій. - В клубі мені про це нічого не говорили. У будь-якому випадку, думаю, з працевлаштуванням у мене проблем не виникне".

Воронін додав, що він не нудьгує за Німеччиною. "Просто є відмінності в менталітетах двох країн. У "Герті" ми з одноклубниками регулярно заходили на VIP-паті. Там можна було повечеряти, випити пивf або якийсь коктейль, - розповідає український нападаючий. - Хто що хотів. У "Ліверпулі" такого і близько немає. Там є тільки маленька кімната - на 20 квадратних метрів. І стоїть три стільці. Німеччина в цьому плані мені подобалася значно більше. Та і не тільки в цьому. Там я себе відчував набагато комфортніше. До того ж я досконало володію німецькою мовою, а з англійською у мене не все так гладко. Урокам з репетитором віддаю перевагу спілкуванню зі своїми дітьми".

За матеріалами Динамо Киева от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"З працевлаштуванням у мене проблем не виникне" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути