вівторок, 10 листопада 2009 11:28

Конкуренти Вороніна за місце в основі травмувалися

Конкуренти Вороніна за місце в основі травмувалися

Травми відразу декількох гравців основи "Ліверпуля" можуть змусити Бенітеса включити Вороніна в стартовий склад мерсисайдців.

Після матчу 12-го туру чемпіонату Англії з "Бірмінгемом" лазарет "Ліверпуля" збільшився. Три футболісти мерсисайдців - Йоссі Бенаюн, Альберт Рієра і Даніель Аггер - закінчили зустріч з пошкодженнями.

"У Рієри рецидив старої травми - пошкодження литкового м"яза. Бенаюн має такі самі проблеми. Деякі футболісти нашої команди проводять дуже багато зустрічей поспіль і не встигають відновлюватися після поєдинків. Всі вони викладаються на полі на всі сто процентів і тому ризикують отримати травми", - цитує AP Бенітеса.

Також іспанський фахівець прокоментував ситуацію навколо форварда команди Фернандо Торреса, який не прийняв участі в матчі через травму паху.

"Перед зустріччю Торрес сказав, що не зможе вийти на поле. Йому доведеться пройти курс фізіотерапії. Поки не думаємо про операцію. Не можу точно сказати, чи відновиться він до матчу з "Манчестер Сіті", який відбудеться 21 листопада", - сказав наставник мерсисайдців.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Конкуренти Вороніна за місце в основі травмувалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути