вівторок, 10 листопада 2009 09:24

Травмований Джеррард врятував "Ліверпуль" від поразки (ВІДЕО)

Травмований Джеррард врятував "Ліверпуль" від поразки (ВІДЕО)

У завершальному матчі 12-го туру англійської прем"єр-ліги "Ліверпуль" вдома зіграв внічию з "Бірмінгемом" з рахунком 2:2.

"Ліверпуль" володів великою ігровою і територіальною перевагою, проте здобути перемогу, яка укріпила б позиції головного тренера Рафаеля Бенітеса, так і не зумів. Хоча почалося все для мерсисайдців просто здорово.

На 13-ій хвилині голкіпер "Бірмінгема" Джо Харт двічі рятував свої ворота після "мертвих" ударів, проте на третій раз Давид Н`Гог вбив таки м"яч в сітку, пославши м"яч під поперечину з кута воротарського майданчика.

"Ліверпуль" продовжував атакувати, але на 26-ій хвилині пропустив. "Бірмінгем" здорово розіграв штрафний - подача, дві передачі головою і завершуючий удар головою Крістіана "Чучу" Бенітеса метрів з трьох.

Більш того, на другій компенсованій до першого тайму хвилині гості забили фантастичний гол. Кемерон Джером метрах в 45-ти від воріт Пепе Рейни вступив в боротьбу за м"яч з Хав"єром Маскерано, виграв її, просунувся вперед і метрів з 35-37 потужним ударом послав м"яч під поперчину воріт іспанського кіпера "Ліверпуля", який трохи вийшов вперед.

У другому таймі на полі у господарів вийшов травмований капітан Стівен Джеррард, який і врятував команду від ганьби за допомогою симуляції Н`Гога. Французький форвард на 70-ій хвилині увірвався в штрафну гостей і відверто "пірнув". Проте арбітр "повівся" і призначив пенальті, який реалізував Джеррард.

До закінчення матчу рахунок більше не змінився. "Ліверпуль" набрав 19 очок і залишився на 7-м місці в прем"єр-лізі, 11 очками поступаючись лідируючому "Челсі", у "Бірмінгема" стало 12 очок і 15-а сходинка в турнірній таблиці.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Травмований Джеррард врятував "Ліверпуль" від поразки (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути