пʼятниця, 08 грудня 2023 14:02

Схуд на 20 кг: ексфутболіст "Динамо" розказав про стан здоров'я Мілевського
5

Колишній футболіст київського "Динамо" 38-річний Артем Мілевський скинув майже 20 кг і закодувався.

Ексспортсмен нещодавно проходив реабілітацію в одній зі столичних клінік, де закодувався від алкоголізму, розповів колишній партнер по київському клубу Мілевського Горан Попов у коментарі порталу "РБ Спорт".

"Я спілкувався з Мілевським, він відновлюється. Лікувався два з половиною місяці, все гаразд. Скинув 20 кілограмів, виглядає зараз просто супер. Звичайно, треба ще лікуватися, але з ним все гараз. Не п'є, його здоров'я набагато краще. Він кинув пити, бо його закодували. Артем, як і раніше, у Києві, - заявив колишній захисник "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прихід Шевченка до "Динамо" завадив Мілевському

За словами македонця, екснападник збірної України незабаром має отримати запрошення на одну з адміністративних посад у "Динамо".

"Ігор Михайлович Суркіс дасть Артему роботу. Чи то з молоддю, чи то з першою командою київського "Динамо", щоб Мілевський повернувся до життя. Подивимося, як він цим шансом скористається. Головне - не повторювати колишніх помилок", - сказав Попов.

Артем Мілевський скинув 20 кг та закодувався
Фото: instagram.com/timi1010
Артем Мілевський скинув 20 кг та закодувався
Артем Мілевський скинув 20 кг та закодувався
Артем Мілевський скинув 20 кг та закодувався
Артем Мілевський скинув 20 кг та закодувався

Наприкінці вересня стало відомо, що Мілевський перебуває у лікарні. Тоді колишній півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв сказав, що його стан важкий. Згодом повідомив, що стан Мілевського стабілізується.

Мілевський - ексгравець збірної України та "Динамо". За кар'єру відіграв більше 500 матчів на професійному рівні - 435 у клубному футболі, 85 за збірні України (від юніорської до національної). Забив 127 м'ячів у кар'єрі.

Усього зіграв за 11 клубів у кар'єрі, розпочав її в "Динамо", а завершив у "Минаї". Двічі був визнанеий найкращий гравцем України - у 2008 і 2009 роках.

У скандальному київському нічному клубі Boho Safari, який працює під час комендантської години, помітили гравців "Динамо" U19.

Футболістів юніорського складу "Динамо" Дмитра Кремчаніна, Кирила Осипенка та Владислава Герича ідентифікували на кадрах розслідування "Втомлені війною. Як столичні правоохоронці місяцями не помічають ресторан у комендантську годину".

Зараз ви читаєте новину «Схуд на 20 кг: ексфутболіст "Динамо" розказав про стан здоров'я Мілевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути