Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2012 19:46

Шлях до Бразилії. Збірна України програла Чорногорії
36

Першими на поле вийшли господарі матчу
Грецька бригада арбітрів на чолі з Міхаелем Кукулакісом
Передматчева прогулянка збірної Чорногорії

У вівторок, 16 жовтня, національна збірна України приймає на "Олімпійському" команду Чорногорії. Минулого тижня синьо-жовті зіграли внічию з Молдовою у Кишиневі — 0:0. Чорногорці попередній тур пропускали.

Матч розпочнеться о 21:00. Пряма трансляція на телеканалі "Інтер". Gazeta.ua вестиве онлайн трансляцію поєдинку. Слідкуйте за подіями на полі тут.

За дві години до матчу

"Ти ловиш емоції та якусь яскраву символіку - прапорці, шарфики і т.д." - таку вказівку перед матчем отримує один із операторів.

За дві години до матчу "Олімпійський" майже порожній. Звучать футбольні хіти Шакіри, Рікі Мартіна, групи Queen, офіційний гімн Євро-2012 та інші запальні ритми.

Першими прогулятися полем виходять українські футболісти - спілкуються, читають програмку.Через кілька хвилин з'являються четверо чоловіків у темних класичних костюмах - це грецька бригада арбітрів на чолі із Міхаелем Кукулакісом.

Останніми на газон виходять чорногорські футболісти,

За годину до матчу

На 70-тисячний "Олімпійський" починають стікатися вболівальники. На одній із трибун глядачі вивішують червоно-чорний стяг з написом "70 - УПА". Такий ювілей Українська повстанська армія відсвяткувала 14 жовтня.

Першими на розминку також виходять господарі. Після українців на полі "Олімпійського" з'являються "хоробрі соколи".

Рівно за півгодини до стартового свистка на стадіоні зазвучала "За Блохина". Сьогодні поки ще офіційного наставника збірної України виписали з лікарні.

Матч

Поєдинку передували кілька несподіванок у стилі Євро-2012. Як і матчі турніру сьогоднішня гра розпочалася з яскравого хореографічного шоу. Далі ще цікавіше. Обидві команди привітали президенти національних федерацій Анатолій Коньков та Деян Савічевич. Обидва керманичі також виконали національні гімни зі своїми збірними.

Збірна України пропустила гол у роздягальню від Деяна Дам'яновича. Нападник клубу "Сеул" із Південної Кореї вийшов сам на сам із Андрієм П'ятовим і пробив повз нашого голкіпера.

Вже після свистка на перерву футболісти почали з'ясовувати стосунки. У центрі конфлікту опинилися Олександр Кучер та Младен Божович. Обидва отримали по гірчичнику від Кукулакіса, але навіть після цього продовжили обмінюватися репліками. Особливо активним був голкіпер гостей.

На матчі присутні більше 50 тисяч вболівальників. Найменше заповнені трибуни за воротами.

За дві хвилини докінця матчу глядачі починають розходитися. Решта скандує "Ганьба! Ганьба!"

Матч завершився мінімальною перемогою збірною Чорногорії.

Збірна України залишає поле під свист розчарованих фанатів. Зате супернику дістаються оплески від українців. Чорногорські футболісти аплодують трибунам у відповідь.

Зараз ви читаєте новину «Шлях до Бразилії. Збірна України програла Чорногорії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути