вівторок, 16 жовтня 2012 13:47

"Яку тактику обере тренер, так і будемо грати" - гравці збірної України про матч з Чорногорією

"Яку тактику обере тренер, так і будемо грати" - гравці збірної України про матч з Чорногорією
Гравці збірної України відзначили Мірко Вучиніча ФОТО: Gazeta.ua

Футболісти збірної України прокоментували майбутній матч відбору на ЧС-2014 з Чорногорією.

Євген Селезньов:

"У гравців збірної хороший настрій. Нам потрібно перемагати Чорногорію. Немає сенсу робити трагедію з нічиї у Молдові. Боротьба у групі ще не закінчилася. Все тільки розпочинається. Думаю, ще багато команд втратять очки."

Олександр Кучер:

"Нам потрібно ззаду зіграти на "нуль", не дати чорногорцям відзначитися у наших воротах. Не думаю, що Вучиніч у збірній і "Ювентусі" це різні гравці. Він лідер в обох командах. Достатньо технічний для свого зросту (186 см) футболіст з гарним ударом, загострює ситуацію, завжди націлений на ворота. Мірко — дуже хороший нападник, вміє добре грати корпусом, володіє двома ногами. Можна порівняти його з Ібрагімовичем. Златан також високого зросту, технічний.

Щодо збірної Чорногорії, то це досить "висока" команда. Грати верхом не вийде, потрібно покласти м'яч вниз.

Нас чекає зовсім інша гра, ніж у Молдові. Чорногорія вміє грати у футбол і нам даватиме це робити. Вони не будуть закриватися і діяти від оборони так як це робили молдовани. У чорногорців є гравці виского рівня, які вміють і люблять грати у футбол."

Андрій Ярмоленко:

"Особисто я вважаю, що мій гол у ворота збірної Молдови був чистим, але це вже історія. Щодо матчу з Чорногорією, то команда добре готова фізично, у складі є багато високих футболістів, які добре грають при станлдартах. Попереду у них два хороших нападника — Йоветіч та Вучиніч.

Яку тактику на матч обере тренер так і будемо грати. Настрій у команді чудовий. Ми граємо про своїх вболівальникам, тому дуже хочемо виграти."

Богдан Бутко:

"Ми будемо робите все, щоб потішити наших вболівальників і виграти матч з Чорногорією. Що стосується нашої нічиї з Молдовою, то нам просто не пощастило забити. У той вечір м'яч не йшов у ворота суперника. Ми вже "проїхали" цю гру і живемо теперішнім.

Не можу оцінювати свою гру. Були помилки, були і хороші моменти. Це краще тренера запитати.

У збірної Чорногорії хороший напад. Гравці виступають у чемпіонатах Англії, Німеччини та Італії. Команда грає сама і дає грати супернику. Це не Молдова, яка закривається."

Нагадаємо, матч Україна — Чорногорія пройде 16 жовтна на НСК "Олімпійський" о 21:00. Пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Яку тактику обере тренер, так і будемо грати" - гравці збірної України про матч з Чорногорією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути