понеділок, 12 листопада 2012 13:55

Шевченко в наступному році може відновити кар'єру футболіста - ЗМІ

Шевченко в наступному році може відновити кар'єру футболіста - ЗМІ
Шевченко в компанії Королевської пролетів повз Верховну Раду. Фото: obozrevatel.com

Екс-капітан київського "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко може відновити футбольну кар'єру.

Про це виданню "Наш Век" повідомило джерело в столичному клубі. Як відомо, Шева балотувався до Верховної Ради другим номером у проекті Наталії Королевської "Україна - Вперед!", Кампанія якого завершилася оглушливим провалом: на виборах 28 жовтня партія набрала всього 1,58% і пролетіла повз парламент.

Відзначимо, що в свої 36 років Андрій Шевченко перебуває у відмінній формі, що продемонстрував його виступ на Євро-2012. До того ж, навіть завершивши кар'єру, Шева продовжував підтримувати себе в тонусі, отже гіпотетичне повернення на футбольне поле в найближчі місяці, а точніше - в січні, не здається чимось неможливим.

Нагадаємо, що президент київського "Динамо" Ігор Суркіс навіть після того, як Андрій Шевченко завершив кар'єру, заявляв, що буде радий бачити його в клубі, в тому числі - і на адміністративній роботі. Звичайно, повернення Шеви в столичний клуб позитивно б вплинуло на мікроклімат команди Олега Блохіна, який завжди робив ставку на ветерана в збірній країни. Однак, швидше за все, повернення Андрія Шевченка, якщо воно все ж таки відбудеться, пройде в США або Канаді, чиї клуби давно заманюють до себе Шеву багатомільйонними контрактами.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко в наступному році може відновити кар'єру футболіста - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути