понеділок, 07 липня 2008 14:30

Шевченко увійшов у шістку найбільш високооплачуваних футболістів світу

Шевченко увійшов у шістку найбільш високооплачуваних футболістів світу

Американський журнал Forbes у своєму останньому номері знов опублікував рейтинг найбільш високооплачуваних футболістів. Перше місце як і раніше утримує англієць Девід Бекхем. Його річний прибуток від контракту з клубом зі США "Лос-Анджелес Гелаксі" і рекламних контрактів складає 30,8 мільйона євро.

На другому місці розташувався гравець іспанської "Барселони", бразилець Роналдінью. Його прибуток складає 20,5 мільйонів євро.

Третім за прибутками є також гравець "Барселони" і нападаючий збірної Франції Тьєррі Анрі. Він заробляє половину від того, що отримує Бекхем - 15,4 мільйона євро.

Далі розташувалися представники чемпіонів і віце-чемпіонів Англії - Кріштіану Роналду ("Манчестер Юнайтед", 11,6 млн) і Андрій Шевченко ("Челсі", 10,9 млн). У шістку найкращих вклинився капітан збірної Італії Фабіо Каннаваро, який виступає за мадридський "Реал" - 10,9 мільйона євро.

Замикають Топ-10 виключно представники англійського чемпіонату, який зараз вважається найсильнішим у світі: Джон Террі ("Челсі", 10,7 млн), Стівен Джеррард ("Ліверпуль", 10,7), Уейн Руні ("Манчестер Юнайтед", 10,2 млн), Міхаель Баллак ("Челсі", 10,1 млн).

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Шевченко увійшов у шістку найбільш високооплачуваних футболістів світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути