пʼятниця, 07 вересня 2018 00:52

Шевченко розповів за рахунок чого вдалось перемогти

Шевченко розповів за рахунок чого вдалось перемогти
Шевченко задоволений грою своїх підопічних. Фото: 1927.kiev.ua

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу своєї команди над "чехами". Перш за все, Андрій Миколайович похвалив суперника.

"Хочу зробити комплімент чехам. У вашої збірної є хороше майбутнє. Команда розуміє філософію тренера Яроліма, його тактичні схеми. Чехи перебудувались після першого тайму, ускладнили нам життя.

Сьогодні ми виглядали дуже добре. Ми правильно розташовувались. У нас багато технічних футболістів в середині поля: вони маневрують, грають в короткий пас. За рахунок цього ми домінували

Ми створили достатньо моментів, щоб виграти цю гру. В останні 15 хвилин вийшов відкритий футбол. Тому цей турнір – хороший. Мала група, мало ігор, перемога тут дуже важлива. Думаю, ми заслужено перемогли. Вийшов дуже хороший матч. Мої компліменти чеській збірній.",- сказав наставник.

Також головний тренер прокоментува заміни та їх вплив на гру.

"Ярмоленко? За короткий період часу ми маємо два матчі. Провідні футболісти показали хорошу гру, але відчувалась невелика втома. Завдяки кваліфікованій заміні ми змінили структуру. Я також замінив Коноплянку. Я задоволений їхньою грою та самовіддачею. У нас два матчі, тому я їх замінив.

Заміни? Всі гравці увійшли у гру дуже добре. Зінченко замінив Андрія, висунули Марлоса вперед. Циганков в чудовій формі перебуває, він конкурує зі всіма гравцями атаки. Він дуже добре вийшов. Селезньов теж. Всі вони зіграли ключову роль в забитому м'ячі," - сказав Шевченко

Не оминув увагою тренер і неприємного конфлікту між українськими вболівальниками та місцевою поліцією.

" Це емоції. Хтось з фанів вистрибнув. Я так розумію, що хлопці випали випадково. Нам вдалось забрати декількох. Сподіваюся, що всіх відпустять і все буде добре", - сказав Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна награла на перемогу в Чехії

Наступну гру збірна України зіграє 9 вересня у Львові. Суперник – збірна Словаччини, стартовий свисток о 16:00.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розповів за рахунок чого вдалось перемогти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути