пʼятниця, 07 вересня 2018 00:30

Україна награла на перемогу в Чехії

Україна награла на перемогу в Чехії

Збірна України з перемоги розпочала змагання в Лізі Націй. На виїзді наша команда здобула вольову перемогу над збірною Чехії – 2:1. Відзначилися Євген Коноплянка та Олександр Зінченко.

Першу половину гри Україна однозначно може занести собі в актив. У нас виходила гра в один дотик, швидкі атаки, гострі передачі й постійний тиск на ворота Чехії. Навіть нічия була незаслуженим підсумком першої половини гри. У порівнянні з Україною чехи грали примітивно й одноманітно. Дивно, що ми не забили їм щонайменше три м'ячі.

Неоднозначний поєдинок провів форвард Роман Яремчук. У перші 15хвилин він легко відривався від суперників, створював моменти, але не реалізовував їх. Після 20-ої хвилини Роман знітився й став непомітним на полі.

Давно нам так не щастило: остання хвилина, парад помилок у суперника і гол у нагороду

На другу половину гри в України забракло і сил і бажання. Замість стрункої конструкції гри наші стали підлаштовуватися під чехів і ледь не програли на останніх хвилинах. Добре, що фортуна віддала боржок за перший тайм у вигляді чудернацького гола Зінченка. Давно нам так не щастило: остання хвилина, парад помилок у суперника і гол у нагороду.

Руслан Малиновський поступово стає лідером цієї збірної. Звісно, він провів далеко не видатний матч, але колишньої боязні й скутості вже й близько не було. Хлопець явно прогресує і це не може тішити.

Андрій П'ятов знову припустився "своєї" вже традиційної помилки. Так пропускати у ближній кут голкіпер його класу не має права. Справедливості заради варто відмітити, що надалі Андрій виправився й зіграв на звично високому рівні.

Загальне враження від матчу – Україна стала соліднішою. Виявляється, ми можемо нав'язувати свою гру далеко не слабкому супернику й виривати перемогу на останніх хвилинах.

Голи:
1:0 – 4 Шик, 1:1 – 45 Коноплянка, 1:2 – 90 Зінченко.
Чехія – Вацлік, Калас, Кадержабек, Гебре Селассиє, Брабець, Гушбауэр, Соучек, Сікора (Горшава, 90), Боржил, Крменчік (Змргал, 46), Шик (Тецл, 83).
Україна – П'ятов, Ракицький, Матвієнко, Кривцов, Караваєв, Малиновський, Степаненко, Марлос, Коноплянка (Циганков, 77), Ярмоленко (Зінченко, 66), Яремчук (Селезньов, 85).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Україна перемогла Чехію - відеоогляд матчу

Наступну гру збірна України зіграє 9 вересня у Львові. Суперник – збірна Словаччини.

Зараз ви читаєте новину «Україна награла на перемогу в Чехії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути