Ексклюзиви
понеділок, 05 червня 2017 13:57

Шевченко розповів про травму Гармаша, шанс для Коноплянки і зміну схеми

Шевченко розповів про травму Гармаша, шанс для Коноплянки і зміну схеми
Шевченко: "В нас розбалансована гра в атаці і ми хочемо це виправити". Фото: footboom.com

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував поточну ситуацію в команді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рауль зараз лежить з температурою, вилетить за нами пізніше" - Шевченко

"Гармаш приїхав з травмою. Навіть під час невеликих навантажень в п'ятницю на НСК "Олімпійський" у нього набрякло коліно. Навіщо ж використовувати гравця, якщо стан здоров'я йому не дозволяє працювати на повну?

Перед від'їздом зі збірної я сказав Денису, що з урахуванням тієї форми, в якій він перебував і того, яку користь він приніс "Динамо" у весняній частині чемпіонату - забивав м'ячі, віддавав гольові передачі - я хотів його використовувати. Але що тут поробиш?

Ми трохи поміняємо схему гри попереду, хочемо її перевірити в матчі з Мальтою. Плануємо використовувати всі дозволені заміни, дати шанс молодим хлопцям.

Зараз у нас трохи розбалансована гра в атаці і ми хочемо це виправити. А що стосується Коноплянки, то він один з кращих гравців в Україні. Те, що він не грає в "Шальке" - це для нас проблема. І в першу чергу, це проблема для самого футболіста.

Чому він не грає? Тренер йому не пояснює своє рішення. Тому ми повинні Женю і підтримати в цій ситуації. До того ж, повторюся, на його позиції у нас немає реальної конкуренції в збірній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчата шаленіли від Коноплянки і Малишева на тренуванні збірної України

Ми планували з Гармашем спробувати зіграти так, як вони діють в "Динамо" - з двома гравцями на позиції під нападаючим і одним футболістом на вістрі. І навіть після травми Дениса, ми будемо пробувати цю схему.

Але і Коноплянка обов'язково отримає свій шанс. А там вже будемо робити висновки, оцінювати, хто в якій формі знаходиться ", - сказав Шевченко.

Збірна України вилетіла до Австрії, де 6 червня зіграє товариський матч з Мальтою (початок о 20.00). А 11 червня наша команда проведе на виїзді в Тампере матч кваліфікації на КС-2018 з Фінляндією (початок о 19.00). Текстові онлайни обох поєдинків заплановані на сайті Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розповів про травму Гармаша, шанс для Коноплянки і зміну схеми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути