четвер, 08 жовтня 2009 18:50

Шевченко розповів, чому у нього не склалося в "Челсі"

Шевченко розповів, чому у нього не склалося в "Челсі"

У кар"єрі форварда збірної України Андрія Шевченка, яка невдало склалася, в лондонському "Челсі" винні травми і швидкість англійського футболу, а також тренер Жозе Моуріньо.

Про це футболіст розповів в інтерв"ю "The Daily Mirror". "Травми стали головною причиною того, що моя кар"єра в Англії не увінчалася успіхом. Уболівальники "Челсі" так і не побачили справжнього Шевченка на полі. Англійський футбол більш атлетичний і швидкий, ніж італійський, в якому важливіша техніка", - сказав Шевченко.

За його словами, тодішній тренер "аристократів" Жозе Моуріньо був відмінним організатором, але мало спілкувався з гравцями. "Його увага до дрібниць перед матчами була просто неймовірною, але, можливо, йому потрібно було більше розмовляти з гравцями", - відзначив футболіст.

Шевченко також підкреслив, у суботньому відбірному матчі ЧС-2010 проти збірної Англії не збирається мстити за невдалу гру в "Челсі". "Моє ім"я вже ввійшло до історії європейського футболу. Мені нічого доводити. Я не збираюся грати із збірною Англії, щоб помститися за те, що трапилося зі мною в "Челсі". Я не думаю, що це зруйнувало мою кар"єру. Буде дуже цікаво зіграти проти колишніх одноклубників - Тері, Коула та інших. Але я не повинен показувати на полі нічого, окрім хорошої гри, яка допоможе моїй команді перемогти Англію", - сказав Шевченко.

Шевченко впевнений, що збірна України зберігає непогані шанси на вихід в плей-офф і все вирішиться в грі з Англією. "Для всієї України матч з Англією буде вирішальним. Ми все ще боремося за місце на чемпіонаті світу, але для цього ми повинні перемогти англійців. Ми знаємо, що буде нелегко, але перемога для нас найважливіша. Україна може обіграти Англію, але нам потрібно грати краще, ніж у минулих матчах. Якщо ми не піднімемо рівень гри, нам буде дуже складно", - відзначив капітан збірної України.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розповів, чому у нього не склалося в "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути