Ексклюзиви
вівторок, 11 березня 2008 12:19

Шевченко повідомив Абрамовичу, що в наступному сезоні виступатиме за "Мілан"

Шевченко повідомив Абрамовичу, що в наступному сезоні виступатиме за "Мілан"
Нападаючий лондонського "Челсі" Андрій Шевченко провів зустріч з власником клубу Романом Абрамовичем, на якій повідомив мільярдеру про те, що після закінчення нинішнього сезону він залишить команду і повернеться в "Мілан". Дружина українського бомбардира Крістен Пазік вже вибрала будинок в центрі Мілана, куди пара разом з двома дітьми переїде влітку.

На зустрічі з власником "Челсі" Шевченко заявив, що його не влаштовує нинішнє ставлення тренерського штабу. Останнім часом капітан збірної України грав тільки за дублюючий склад лондонської команди, куди був переведений рішенням наставника Аврама Гранта. Ізраїльський фахівець пояснив переведення форварда в дубль тим, щоб в неофіційних матчах футболіст швидше набрав оптимальну форму.

Абрамович не перешкоджатиме переходу Шевченка до "Мілана", звідки він прийшов в "Челсі" в 2006 році за 60 мільйонів доларів. Проте російський мільярдер має намір повернути хоч би частину витрачених на придбання нападаючого коштів.

Фанати "Мілана" вже виступили з заявою про те, що вони пробачать Шевченку перехід в "Челсі", оскільки за час виступів в італійському клубі він привів міланців до перемог в серії А і Лізі Чемпіонів.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Шевченко повідомив Абрамовичу, що в наступному сезоні виступатиме за "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути