вівторок, 30 жовтня 2018 11:12

Шевченко назвав список легіонерів на матчі у листопаді

Шевченко назвав список легіонерів на матчі у листопаді
Шевченко викликав 9 легіонерів. Фото: EPA

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко почав формування складу команди, що готуватиметься до найближчих матчів, із оголошення переліку гравців, які виступають в іноземних чемпіонатах.

До списку легіонерів цього разу ввійшли 9 футболістів. Це ті самі виконавці, які були викликані й на попередній збір, за винятком травмованих Андрія Ярмоленка та Артема Кравця: Андрій Лунін ("Леганес", Іспанія), Євген Коноплянка ("Шальке", Німеччина), Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті", Англія), Руслан Маліновський ("Генк", Бельгія), Роман Яремчук, Ігор Пластун (обидва — "Гент", Бельгія), Євген Макаренко ("Андерлехт", Бельгія), Василь Кравець ("Луго", Іспанія), Іван Петряк ("Ференцварош", Угорщина).

Збереться національна команда в Києві 12 листопада. 15 листопада, після 3 днів підготовки у столиці, синьо-жовті вилетять у Словаччину, інформує офіційний сайт ФФУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко повернувся до футболу часів Блохіна та Фоменка

16 числа у Трнаві відбудеться матч Ліги націй УЄФА зі збірною Словаччини. 20 листопада збірна України зіграє з Туреччиною

Зараз ви читаєте новину «Шевченко назвав список легіонерів на матчі у листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути