четвер, 17 листопада 2011 17:55

Сергія Бубку обрали головною комісії розвитку IAAF

Сергія Бубку обрали головною комісії розвитку IAAF

Член Міжнародного олімпійського комітету від України та віце-президент Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) Сергій Бубка на засіданні Ради IAAF в Монако був обраний головою комісії розвитку цієї організації.

До Бубки цю комісію очолював сам президент IAAF Ламін Діак.

Бубка заявив, що збирається продовжувати лінію щодо розвитку легкої атлетики в нових регіонах, і навів у якості прикладу чемпіонку світу зі стрибків з жердиною, бразилійку Фабіану Мюрер, яка тренується в Італії у колишнього тренера Бубки.

"Для мене велика честь стати наступником президента Ламіна Діака на чолі Комісії з розвитку," - поділився враженнями Сергій Бубка для прес-служби ФЛАУ. - Наша Комісія реалізує найбільш потужну програму з розвитку серед усіх федерацій з олімпійських видів спорту".

"Ми будемо і далі йти цим шляхом, адже він веде до успіху. Зараз легка атлетика має кілька десятків зіркових спортсменів з регіонів, які відкрили для себе наш вид спорту 10-15 років тому. Це відбувається завдяки тренерським програмами IAAF і роботі тренувальних центрів, де працюють відомі тренери", - зазначив він.

На підтвердження своїх слів навів приклад відомої спортсменки.

"Один з багатьох прикладів - чемпіонка світу зі стрибків з жердиною Фабіана Мюрер з Бразилії, яка працювала в Центрі в Формії разом з Віталієм Петровим, - додав Бубка. - Запорука успіху наших програм - тісна і активну співпрацю з Національними федераціями. Ми і далі будемо залучати нових атлетів і нові країни до активного розвитку нашого виду спорту".

За матеріалами "Советский спорт", sportclub-isd.com

Зараз ви читаєте новину «Сергія Бубку обрали головною комісії розвитку IAAF». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути