вівторок, 17 січня 2012 18:56

Сергій Ковалець може очолити аутсайдера чемпіонату Словаччини

Сергій Ковалець може очолити аутсайдера чемпіонату Словаччини

Аутсайдер чемпіонат Словаччини "Татран" з Прешова знайде нового головного тренера. Зараз клуб завершує переговори з 43-річним українським фахівцем Сергієм Ковальцем, і вже на початку наступного тижня той може приступити до роботи.

"У неділю ввечері у нас була зустріч з українською стороною, яка тривала до пізньої ночі. Ми домовилися про комплексний підхід, але не хочемо поки поспішати з офіційними заявами. Мова йде не тільки про нового тренера, а й про ряд змін в команді", - заявив президент "Татрану" Мирослав Ремета.

Поки команда продовжує тренування під керівництвом Штефана Тарковіча, проте його дні в команді практично полічені. Правда, не виключено, що Тарковічу буде запропонована посада помічника головного тренера.

Нагадаємо, останнім клубом Сергія Ковальця була київська "Оболонь", яку він очолював з січня 2010 до листопада 2011 року. За підсумками першого кола чемпіонату України сезону 2011-2012 "пивовари" не змогли здобути жодної перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Ковалець може очолити аутсайдера чемпіонату Словаччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути