Ексклюзиви
понеділок, 11 жовтня 2010 10:52

Серена Вільямс попросила вболівальників молитися за неї

Серена Вільямс попросила вболівальників молитися за неї
Американська тенісистка Серена Вільямс, яка кілька місяців не виходила на корт через травму, попросила своїх уболівальників помолитися за неї. Під час тренування Вільямс знову травмувала стопу і, швидше за все, вибула до кінця сезону-2010. Спортсменка зізналася, що молитви вболівальників їй дуже потрібні, повідомляє офіційний сайт Вільямс.

У середині липня Вільямс порізала стопу, наступивши на бите скло в ресторані. Незабаром їй зробили операцію. У суботу, 9 жовтня, американка знову відчула біль. Проведене обстеження показало, що під час відновлення у Вільямс виникли ускладнення.

Тенісистка офіційно знялася з турніру WTA (Жіноча тенісна асоціація), який проходить на цьому тижні в австрійському Лінці. Швидше за все, вона пропустить і Кубок Кремя, який відбудеться 16-24 жовтня в Москві.

Вільямс, яка виграла 13 турнірів серії "Великого шолома", довгий час була першою ракеткою світу. Однак минулого тижня стало ясно, що вона поступиться першем місцем у світовому рейтингу датчанці Каролін Возняцкі. Офіційно це має відбутися на цьому тижні.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс попросила вболівальників молитися за неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути