пʼятниця, 08 жовтня 2010 11:16

Данська тенісистка вперше очолить рейтинг WTA

Данська тенісистка вперше очолить рейтинг WTA
Данська тенісистка Каролін Возняцкі стане першою ракеткою світу. Це відбудеться у понеділок, 11 жовтня, коли буде опублікована нова версія рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA). Возняцкі, яка в даний час займає другу позицію, потіснить американку Серену Вільямс, повідомляє Associated Press.

Те, що Возняцкі підніметься на перше місце в світовому рейтингу, стало очевидним 7 жовтня. У цей день вона вийшла в 1 / 4 фіналу турніру в Пекіні, перемігши Петру Квітову з Чехії з рахунком 6:3, 6:2. Таким чином, у датчанки стане більше рейтингових очок, ніж у Вільямс.

20-річна Возняцкі 11 разів перемагала на турнірах WTA (у тому числі п'ять разів у 2010 році), але поки що не виграла жодного турніру серії "Великого шолома". За словами спортсменки, саме перемога на таких змаганнях є тепер її головною метою. Раніше нікому з датських тенісистів не вдавалося очолити світовий рейтинг.

Зміна першої ракетки світу стала можлива не тільки завдяки вдалій грі Возняцкі, а й через травму Вільямс. Американка жодного разу не виходила на корт після перемоги на Вімблдоні 2010 року і не могла захистити набрані минулого року рейтингові очки.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Данська тенісистка вперше очолить рейтинг WTA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути