понеділок, 30 квітня 2012 11:20

Сенченко програв Маліньяджі нокаутом на "Донбас Арені"
7

Фото: Фото: donbass-arena.com

Невдачею завершився для чемпіона світу у другій напівсередній вазі за версією WBA українського боксера В'ячеслава Сенченка вечір боксу в Донецьку.

Український боксер програв іменитому американському претенденту Полі Маліньяджі достроково. Бій проходив на футбольному стадіоні Донбас-Арена, правда, не дивлячись на серйозну промо-кампанію, особливого ажіотажу не викликав. Тим не менш, бокс вийшов хороший.

У перших п'яти раундах було складно віддати комусь певну перевагу. Маліньяджі намагався діяти розкуто, але у відповідальний момент був обережним і тилів не оголяв. Трохи сміливіше в ринзі працював Сенченко.

До цього моменту вже чітко сформувалася проблема українця - від регулярних ударів претендента практично повністю запливло ліве око В'ячеслава. Пішла кров, і цей момент ретельно контролював рефері матчу Смогер. Маліньяджі же прогнозовано намагався влучити саме туди знову і знову.

Бій був зупинений в дев'ятому раунді. Рефері в ринзі втрутився в момент чергової атаки Маліньяджі - технічний нокаут. Таким чином, Сенченко зазнав першої поразки у професійній кар'єрі і програв титул WBA. Маліньяджі само ефектно повернувся на боксерський Олімп з титулом чемпіона світу.

Зараз ви читаєте новину «Сенченко програв Маліньяджі нокаутом на "Донбас Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути