пʼятниця, 17 червня 2011 18:55

Сьомін уточнив, хто з нігерійців полетить до Австрії

Сьомін уточнив, хто з нігерійців полетить до Австрії

Серед гравців, які вирушають у суботу з командою на передсезонний збір в австрійські Альпи, буде запрошений на перегляд нігерійський футболіст. Але не форвард Майкл Чіді, який в минулому чемпіонаті виступав за два клуби, що вилетіли з прем'єр-ліги - запорізький "Металург" і "Севастополь", і не захисник донецького "Металурга" Адель Айоделе. В Австрії Сьомін прогляне 21-річного нападника донецької команди Фанендо Аді. Про це повідомив сам головний тренер "Динамо".

"Навіть не знаю, звідки з'явилася інформація про Чіді і Айоделе, - сказав Сьомін. - Можливо, когось ввело в оману співзвуччя прізвищ і національна приналежність гравців. А може, наші селекціонери дійсно за ними стежили. Але на зборі їх з нами не буде."

Також Сьомін повідомив, що в Австрію з командою не летить і 22-річний нігерійський нападник французького "Сошо" Браун Ідейе, який побував у Києві, провів переговори з президентом" Динамо "Ігорем Суркісом і начебто навіть пройшов медогляд у клініці "Борис". Головний тренер киян утримався від будь-яких коментарів з приводу цього футболіста.

Зараз ви читаєте новину «Сьомін уточнив, хто з нігерійців полетить до Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути