четвер, 16 червня 2011 10:21

"Завдання купити влітку гравців перед нами не стоїть" - Сьомін

"Завдання купити влітку гравців перед нами не стоїть" - Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін допускає, що в літнє міжсезоння в його команді зовсім не буде новачків, говориться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"Президент нашого клубу Ігор Суркіс готовий виділити необмежені кошти на придбання гравців, але ми вважаємо: якщо вже купувати футболістів, то неодмінно високого класу. Погодяться вони перебратися до Києва - добре, ні - будемо довіряти тим, хто є в нашому розпорядженні. Благо склад на сьогодні в "Динамо" укомплектований пристойно. Завдання ж неодмінно купити влітку одного або кількох гравців перед нами не стоїть", - сказав Сьомін, якого цитує "Спорт-Экспресс в Украине".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Динамо" намагалося купити двох нападників - парагвайця Оскара Кардосо і італійця Андреа Караччоло, але переговори завершилися невдало.

У той же час українські ЗМІ повідомили, що в найближчі дні будуть врегульовані останні формальності, пов'язані з переходом в "Динамо" нігерійського форварда Брауна Ідейе.

Зараз ви читаєте новину «"Завдання купити влітку гравців перед нами не стоїть" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути