пʼятниця, 19 лютого 2010 09:40

Семеренко втратила реальний шанс на медаль

Семеренко втратила реальний шанс на медаль

Шостий день змагань на Іграх-2010 у Ванкувері, як і всі попередні, також не приніс збірній України медалей, але став найбільш драматичним з усіх. Біатлоністки Валя Семеренко та Оксана Хвостенко до останнього претендували на місце у трійці, але в результаті опинилися за її межами.

Валентина Семеренко до останнього пострілу зберігала шанси на потрапляння до трійки призерів. Але по дистанції українка йшла не з чемпіонським часом. Навіть за чистої стрільби медаль їй не "світила".

Перші 19 пострілів українка виконала безпомилково, але останній, 20-ий, від якого і залежали медальні перспективи, Валя виконала невдало. В індивідуальній гонці за кожен промах до результату приплюсовується одна хвилина - у підсумку тільки 13-й результат.

Найкращою серед українок сьогодні стала Оксана Хвостенко. Відстрілявшись "на нуль" Оксана зайняла 8 місце. Віта Семеренко, зробивши 2 промахи, прийшла лише 22-ою (+2:38.0), а Олена Підгрушна, з такою ж кількістю незакритих мішеней - 32-ою (+3:23.1).

Таким чином у мас-старті, де беруть участь 30 найсильніших спортсменок за підсумками трьох олімпійських гонок, виступлять три українки - сестри Семеренко та Оксана Хвостенко.

Олімпійське золото завоювала норвежка Тура Бергер. Срібло в Олени Хрустальової, яка представляє Казахстан. Бронза у білоруської біатлоністки Дар"ї Домрачевої.

NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «Семеренко втратила реальний шанс на медаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути