Ексклюзиви
четвер, 31 серпня 2017 15:00

"Шейхи ПСЖ зробили з УЄФА клоунів"

"Шейхи ПСЖ зробили з УЄФА клоунів"
"Неймар цілком реально стати в ПСЖ лідером". Фото: afp.com

Бразильський форвард Неймар став найдорожчим футболістом у світі. Його перехід з іспанської "Барселони" до французького ПСЖ коштував паризькому клубу €222 млн. Але щоб обійти фейр-плей, гравець сам викупив свій контракт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не зробив нічого поганого" - як Неймар змінив світ

"Один мій знайомий, який працює в ПСЖ, колись сказав: "Ми клуб, який не має проблем із грошима, що захочемо, те й зробимо". Для УЄФА ця ситуація з переходом Неймара - серйозний привід для роздумів. Бо з них, із системи фейр-плей просто зробили клоунів, шейхи з УЄФА просто познущалися", - говорить кореспондент програми "ПроФутбол" Роман Бебех.

"ПСЖ має бути покараний. Як саме? Трансферний бан, дискваліфікація Неймара. І це має бути зроблено по "гарячих" слідах, адже інші клуби мають бачити, що такі речі не залишаються безкарними. А піти шляхом американських ліг і встановити стелю зарплат чи витрат на трансфери - це цілком реально. Інакше вартість тих самих Мессі й Роналду влітку 2018 року може досягти 1 мільярда євро", - вважає журналіст.

Він впевнений, що у ПСЖ Неймар може стати справжнім лідером.

"Йому цілком до снаги вивести ПСЖ на рівень команди, яка має грати в фіналі Ліги чемпіонів. Адже команді зараз просто не вистачає таких гравців. Ібрагімович пішов - і все, попливли. Але вивести на інший рівень ПСЖ реально - і потенціал гравців високий і імідж самого міста, європейської столиці, футбольну команду якої потрібно добре розкрутити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мессі обіцяв Неймару "Золотий м'яч"

Більше про ситуацію на футбольному трансферному ринку читайте у свіжому номері журналу "Країна" від 31 серпня 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «"Шейхи ПСЖ зробили з УЄФА клоунів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути