пʼятниця, 04 жовтня 2013 11:00

"Ще нічого не втрачено, будемо розбиратися" - Блохін

"Ще нічого не втрачено, будемо розбиратися" - Блохін
"Я відповідаю за результат, а за свою гру повинні відповідати футболісти" - Блохін ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін після нічиєї з "Рапідом" заявив, що у кияни як і раніше є шанси вийти з групи і зазначив невдалу гру деяких новачків.

"Наша команда почала гру нервово. Потім мали повну перевагу, забили два м'ячі, мали ще можливості. Гра повинна була закінчитися ще у першому таймі. У перерві сказали гравцям, що потрібно зіграти у такому ритмі ще 15-20 хвилин. Але після пропущеного м'яча "Рапід" почав діяти впевненіше, створювати моменти. Ну а потім ми пропустили непотрібний гол на четвертій компенсованій хвилині - це просто неприпустимо.

Не забий "Рапід", він би не повернувся в гру. Після забитого гола у них хвилин десять було моральну перевагу. Але потім ми гру вирівняли і не повинні були пропускати на останній хвилині. Думаю, що швидше ми втратили два очки, а "Рапід" набрав одне. Але турнір тільки починається, ще нічого не втрачено", - сказав Блохін, слова якого наводить прес-служба "Динамо".

Тренер також пояснив, що замінив Сидорчука у перерві через те, що у футболіста було попередження у першому таймі.

"Ми боялися другої жовтої картки. Молодий хлопець. Просто не стали ризикувати можливим вилученням. По грі до нього претензій немає, він непогано виглядав. А ось деякі інші футболісти зіграли не на повну силу. Будемо розбиратися. Незалежно від вартості, ніхто з гравців не повинен випадати з гри. Гру Тремулінаса або будь-якого іншого футболіста обговорювати не буду. Програла команда, а не одна людина. Я відповідаю за результат, а за свою гру повинні відповідати футболісти", - додав наставник киян.

Нагадаємо, київське "Динамо" на виїзді зіграло внічию 2:2 з віденським "Рапідом", упустивши перемогу на 94-й хвилині гри. Дніпропетровський "Дніпро" на своєму полі не впорався з "Фіорентиною" - 1:2, а одеський "Чорноморець" вдома програв голландському ПСВ - 0:2.

Зараз ви читаєте новину «"Ще нічого не втрачено, будемо розбиратися" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути