вівторок, 01 жовтня 2013 10:34

"Мені набридло сидіти на лавці" - літній новачок "Динамо" хоче піти з клубу

"Мені набридло сидіти на лавці" - літній новачок "Динамо" хоче піти з клубу
Мбокані не влаштовує його нинішній стан справ у "Динамо". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Форвард київського "Динамо" Дьємерсі Мбокані, який тільки влітку переїхав до України, зізнався, що замислився про відхід з "Динамо" після закінчення поточного сезону, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Мені набридло сидіти в Києві на лавці запасних. Мені потрібно грати, щоб перебувати в кращій формі. Зрозуміло, я говорив на цю тему з Блохіним - він не хоче, щоб його футболісти втомлювалися. Мені подобається місто, подобається клуб, але така ротація не для мене. Я вже чотири гри провів на лавці запасних, і тільки раз - з причини травми", - каже гравець.

"Коли я підписував контракт, президент і тренер обіцяли мені, що я буду грати у всіх матчах. Так що якщо ситуація не зміниться, хочу залишити клуб в кінці сезону. Я не шкодую про свій відхід з "Андерлехта". В "Динамо" я є кращим бомбардиром чемпіонату. Я був розчарований, коли не потрапив до основного складу на матч Ліги Європи з "Генком". Я був готовий грати, але тренер вирішив інакше", - сказав Мбокані в інтерв'ю бельгійському виданню Nieuwsblad.

Мбокані забив п'ять голів у 11 матчах чемпіонату України, але Блохін в останніх матчах більше довіряє нігерійцю Брауну Ідейє. Останній не може похвалитися такою результативністю. У програному матчі з "Генком" (0:1 ) Мбокані з'явився тільки в другому таймі.

Зараз ви читаєте новину «"Мені набридло сидіти на лавці" - літній новачок "Динамо" хоче піти з клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути