пʼятниця, 01 червня 2012 15:50

Збірна Італії готова знятися з Євро-2012

Збірна Італії готова знятися з Євро-2012
Пранделлі не виключає, що збірна Італії зніметься з Євро. Фото: afp.com

Тренер збірної Італії Чезаре Пранделлі, коментуючи скандал з договірними матчами, заявив, що команда готова знятися з Євро-2012

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я не прихильник передчасних і необдуманих жорстких заходів, - сказав наставник. - Мені дуже неприємно говорити про ці речі, а не про футбол. Але якщо буде потрібно, збірна Італії готова знятися з чемпіонату Європи".

Нагадаємо, що дисциплінарна комісія Італійської федерації футболу за підсумками розслідування правоохоронними органами корупційного скандалу дискваліфікувала сімох футболістів.

Розслідування по так званій справі "Кальчоскоммессе", що проводиться прокуратурою Кремони, стосується організації договірних матчів за участю букмекерських контор. У загальній складності розслідування проводиться щодо майже 150 осіб, які так чи інакше можуть мати відношення до скандалу.

У прокуратурі вважають, що результати низки матчів сезону-2010/2011 могли бути підтасовані. Йдеться про матчі і у вищому дивізіоні Італії - Серії А, і в Серії B.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Італії готова знятися з Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути