середа, 02 грудня 2009 08:53

Шарліз Терон проведе жеребкування ЧС-2010

Шарліз Терон проведе жеребкування ЧС-2010

Південноафриканська актриса Шарліз Терон буде ведучою п"ятничного жеребкування фінальної частини чемпіонату світу-2010, який пройде з 11 червня по 11 липня на її батьківщині.

Володарка "Оскара" відпрацює півторагодинну церемонію, телетрансляцію якої повинні подивитися більше двохсот мільйонів глядачів з 200 країн, разом з генеральним секретарем ФІФА Джеромом Вальке. Терон і Вальке розподілять 32 учасники мундіаля в ПАР по восьми групах з чотирьох команд в кожній, повідомляє Reuters з посиланням на ФІФА.

Під час церемонії в Кейптауні на сцені виступлять африканські музиканти, які виконають релігійну музику і джаз. У жеребкуванні також візьмуть участь олімпійський чемпіон ефіопський марафонець Хайле Гебреселассіє, півзахисник збірної Англії Девід Бекхем, екс-захисник "Ростова" і "Крильєв Совєтов" із збірної ПАР Меттью Бут, гравець в крикет Махайя Нтіні і капітан південноафриканської регбійной збірної Джон Сміт. Церемонію відвідає президент ПАР Джекоб Зума і нобелівські лауреати Фредерік де Клерк і Арчбішоп Десмонд Туту.

Про правила "посіву" у ФІФА оголосять на прес-конференції в середу.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Шарліз Терон проведе жеребкування ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути