Ексклюзиви
середа, 16 січня 2008 12:57

Шарапова в центральному матчі другого раунду Australian Open розгромила Девенпорт

У другому раунді Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу жереб звів двох колишніх перших ракеток світу росіянку Марію Шарапову і американку Ліндсей Девенпорт.

Перший сет матчу закінчився більш ніж переконливою перемогою російської тенісистки - 6:1. У другому сеті Девенпорт вже дала бій. До рахунку 3:3 йшла рівна гра. Але в сьомому геймі Шарапова отримала потрійний брейк-пойнт. Ліндсей не здавалася і зрівняла, проте росіянка все-таки дотиснула суперницю і повела 4:3. Саме цього брейку Марії і вистачило для перемоги в другому сеті з рахунком 6:3 і у всьому матчі.

Суперниці до цього поєдинку зустрічалися 5 разів, і чотири рази успіх був на боці росіянки. Вона всякий раз у впертій боротьбі опинялася сильнішою. Так було на Уімблдоні-2004, в Токіо-2005, на підсумковому турнірі-2005 і в Дубаї-2006. Та зате єдина перемога американки в півфіналі Індіан Уеллсу-2005 була дуже принизливою для суперниці, з подвійним нулем - 6:0, 6:0.


За путівку в 1/8 фіналу змагань Шарапова посперечається зі своєю співвітчизницею Оленою Весніною, повідомляє Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «Шарапова в центральному матчі другого раунду Australian Open розгромила Девенпорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути