Ексклюзиви
вівторок, 18 березня 2008 14:14

Шарапова не знає, як грати з Бондаренко

У матчі проти Альони Бондаренко на тенісному турнірі в Індіан-Веллсі (США) Марія Шарапова спробує розібратися зі слабкими і сильними сторонами суперниці з перших же розіграшів м"яча.

"Коли готуєшся до матчу з незнайомою суперницею, то краще, що можна зробити, це "розкусити" її на старті гри, за першими ж геймами. І ще - я завжди це кажу - працюй сам і не збертай уваги на інших. Для мене це завжди спрацьовувало", - зазначила Шарапова.

Поєдинок четвертого раунду між росіянкою, посіяною під 4-м номером, і українкою (15) пройде у вівторок, 18 березня. Шарапова і Бондаренко до цього жодного разу не грали один проти одного. Правда, перед стартом турніру в Індіан-Веллсі вони все ж таки опинилися разом на корті.

"Багато про неї не скажу, оскільки жодного разу не грала проти неї і не бачила її матчів по телебаченню. Перед турніром ми брали участь в невеликому виставковому матчі змішаних пар. І я грала проти неї. Це єдиний раз, коли я бачила, як вона грає. Я грала з Новаком (Джоковічем), а вона грала з Маратом (Сафіним), так що справжнього матчу не вийшло. Це було справжнє шоу", - зазначила Шарапова, натякаючи на веселу вдачу росіянина і серба.

На змаганнях в Індіан-Веллсі Шарапова провела два матчі. Спочатку вона розгромила француженку Стефані Коен-Алоро (6:1, 6:0), а потім розправилася з гречанкою Єлені Данііліду (7:5, 6:3). Українська спортсменка перемогла болгарку Цвєтану Піронкову (6:3, 7:6), а потім досвідчену французьку тенісистку Амелі Моресмо (6:1, 6:2).

Найвищим досягненням Альони Бондаренко в кар"єрі є перемога на Відкритому чемпіонаті Австралії-2008 в парному розряді разом зі своєю сестрою Катериною. У одиночному жіночому розряді в Мельбурні тріумфатором стала Шарапова, яка в нинішньому сезоні виграла всі 16 офіційних поєдинків.  

За матеріалами:  РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Шарапова не знає, як грати з Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути