середа, 06 лютого 2008 17:31

Шарапова не ображається на пародію Джоковіча (ВІДЕО)

Шарапова не ображається на пародію Джоковіча (ВІДЕО)
Збірна Росії за останній час міцно розташувалась в еліті світового тенісу, і перший раунд нинішнього розиграшу Кубка Девіса для нас в принципі повинен був стати легкою прогулянкою. Але всі карти сплутала доля, яка вибрала росіянам в суперники молоду, несіяну, недосвідчену, але надзвичайно сильну по іменах збірну Сербії. У складі - класний "парник" Ненад Зімонжіч, що переміг на недавньому Відкритому чемпіонаті Австралії в змішаному розряді, талановитий Янко Тіпсаревіч, який ледь не обіграв на тому ж турнірі великого Роджера Федерера, і, нарешті, 20-річний Новак Джоковіч, що завоював на першості Зеленого континенту титул в найпрестижнішому розряді, - чоловічому.

Новак минулого року грав здорово, став третьою ракеткою світу, але після Australian Open 2008 перетворився на справжню зірку. Між іншим, Новак знаменитий не тільки тенісом вищої проби - він ще і великий "жартівник", що, до речі, відповідає його прізвищу, оскільки Joke в перекладі з англійського - "жарт". Серб відмінно пародіює своїх колег, а найзнаменитіша з його пародій - на Машу Шарапову. Новак настільки забавно імітує подачу Марії, що стадіони всього світу качаються від сміху.

 - Новак, чому як об"єкт вибрали саме Махаю, а не Жюстін Енен або сестер Уїльямс?

 - Я взагалі маю пародії на багатьох. Але чомусь Шарапова у мене виходить краще за всіх.

 - Говорять, ви з нею товаришуєте...

 - Так, але не більш того! Вона, до речі, до моїх пародій нормально відноситься, зовсім не злиться, сама сміється. Я ж це роблю не для того, щоб когось образити, а так, виключно ради веселості і позитивної енергії.



 - В Росії ви вперше?

 - Так, ніколи тут не був, але дуже багато, зрозуміло, чув і про Москву, і про Санкт-Петербург. Спробую в найближчих пару днів все подивитися: Кремль, Великий театр... Головне - зробити більше знімків.

 - Не втомилися після австралійського марафону?

 - Чесно кажучи, так. Я тренувався п"ять тижнів, ще два потім грав. Але грав успішно, потім не менш сильно відсвяткував, тому прибув сюди в бойовій формі.

 - Не хотілося все ж таки відпочити після тріумфу в Мельбурні?

 - Знаєте, ми, професіонали, 11 місяців в році подорожуємо по світу, граючи кожен за себе. А тут такий турнір, де по-справжньому можна відчути командний дух, зіграти за свою країну. Для нас дуже важливо було пробитися в Світову групу Кубка Девіса, в якій виступають найкращі збірні світу, такі, як, наприклад, Росія.

 - Росія двічі брала Кубок Девіса за останні шість років. Не боїтеся?

 - Ми поважаємо суперника, але у нас достатньо кваліфікована команда для того, щоб виграти цей матч.

Джерело: "Комсомольськая правда"
Зараз ви читаєте новину «Шарапова не ображається на пародію Джоковіча (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути