Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 13:22

Сампрас: у Федерера залишилося три роки на перемогу на "Ролан Гарросі"

Якщо швейцарець Роджер Федерер не виграє "Ролан Гаррос" з тенісу в найближчі три роки, то він не виграє його ніколи, вважає екс-перша ракетка Піт Сампрас.

- У Федерера є в запасі всього два або три роки, щоб утілити свою мрію в життя, – наводить слова Сампраса РІА "Новини". – Його стиль гри дозволяє розраховувати на перемогу. До того ж Роджер з кожним роком прогресує на ґрунті, і зараз він грає як ніколи добре.

Федерер є переможцем 12 турнірів серії Великого Шолома. Він тричі виграв Australian Open, п"ять разів - Вімблдон і чотири рази - US Open. Разом з тим, йому жодного разу не вдалося виграти в Парижі. Останні два сезони 26-річний швейцарець грав у фіналі, але в кожному випадку він поступався своєму принциповому суперникові іспанцеві Рафаелю Надалю.

- Всьому свій час. Коли-небудь Федереру стукне 29-30 років, і йому набагато важче боротися з Джоковічами і Надалями, які в той момент будуть на піку своєї форми, – заявив Сампрас, який виграв 14 титулів серії Великого Шолома, але йому жодного разу не підкорився "Ролан Гаррос", хоча він 13 разів намагався зробити це.

Зараз ви читаєте новину «Сампрас: у Федерера залишилося три роки на перемогу на "Ролан Гарросі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути