Ексклюзиви
вівторок, 27 вересня 2011 13:08

"Шальке" очолив колишній тренер

Німецький футбольний клуб "Шальке-04" отримав нового головного тренера. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Команду очолив голландець Хуб Стевенс, який вже працював з "Шальке" з 1996 по 2002 роки. На посту наставника німецького клубу Стевенс змінив Ральфа Рангніка, який пішов у відставку через синдром хронічної втоми.

57-річний Стевенс підписав контракт до 30 червня 2013 року. Перше тренування команди голландець проведе вже 27 вересня. Дебютний матч "Шальке" під керівництвом Стевенса відбудеться 29 вересня - цього дня німецький клуб зіграє на своєму полі з ізраїльським "Маккабі" в Лізі Європи.

Стевенс в період роботи з "Шальке" виграв з цією командою Кубок УЄФА сезону-1996/97 і два Кубки Німеччини. Після відходу з "Шальке" тренер працював з німецькими "Гертою", "Кельном" і "Гамбургом", голландськими "Родою" і ПСВ, а також з австрійським "Зальцбургом".

"Шальке" в семи матчах чемпіонату Німеччини сезону-2011/12 набрав 12 очок. Команда займає п'яте місце в турнірній таблиці. Після першого туру групового етапу Ліги Європи в активі у німецького клубу одне очко.

Зараз ви читаєте новину «"Шальке" очолив колишній тренер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути