Ексклюзиви
понеділок, 25 жовтня 2010 18:11

Саленко хоче виграти з "Динамо" Лігу Чемпіонів

Саленко хоче виграти з "Динамо" Лігу Чемпіонів

В гостях у sport.tochka.net побував відомий футболіст Олег Саленко, який встиг пограти в кількох країнах і увійшов в історію як рекордсмен за кількістю забитих голів в одному матчі на чемпіонаті світу з футболу.

Саленко, якому сьогодні виповнився 41 рік, відповів на запитання користувачів порталу, які цікавилися його баченням стану справ у київському "Динамо", планами на майбутнє, а також пристрастями екс-гравця "Динамо" і "Зеніта".

Саленко мріє стати коли-небудь тренером київського "Динамо" і виграти з ним Лігу чемпіонів: "Хочеться повернутися в київське "Динамо". А заповітна мрія - виграти Лігу чемпіонів".

Поки ж Саленко продовжує грати в улюблену гру, тільки вже на аматорському рівні, беручи участь у змаганнях ветеранів, які, виявляється, користуються популярністю у любителів футболу: "Коли по 15 тисяч приходить на команду ветеранів, то тут треба людям замислитися, чому на футбол ходять менше".

Крім цього, він іноді коментує футбольні матчі. "Я не вважаю себе коментатором, хоча не виключаю, що буду регулярно коментувати матчі у майбутньому, - каже гість sport.tochka.net. - Проте на даному етапі я хочу повернутися у футбол в якості тренера. Я закінчив курси, і в мене вже є ліцензія".

Починати Саленко, ймовірно, доведеться з не дуже іменитих команд, але він готовий до цього. Олег, зокрема, навів слова Валерія Лобановського: "Все потрібно робити поступово, а потім виростеш вже в того тренера, в якого ти вважаєш за потрібне".

На питання, ким Саленко вважає себе більше - українцем чи росіянином, гість не зміг дати однозначну відповідь: "Так відразу і не скажеш. У мене батько - українець, я - з Пітера. Вважаю, що я людина Радянського Союзу".

За матеріалами Tochka.net

Зараз ви читаєте новину «Саленко хоче виграти з "Динамо" Лігу Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути