середа, 16 червня 2010 12:47

"Португалії не вистачає нападаючих" - Саленко

"Португалії не вистачає нападаючих" - Саленко
Гра збірної Кот-д"Івуару у їхньому стартовому матчі на ЧС-2010 здивувала найкращого бомбардира ЧС-1994 року у складі збірної Росії Олега Саленка. Про це він розповів у програмі "Третій тайм" на каналі ICTV.

Нагадаємо, матч Кот-д"Івуар – Португалія пройшов без голів - 0:0. Обидві команди створили по кілька моментів біля воріт суперника, однак жоден з них реалізувати не вдалося.

"Враження від матчу двоякі. Були очікування, що збірна Португалії почне грати у свій футбол. Перших 20 хвилин так і було, а потім команда Кот-д"Івуару переламала хід гри. Після цього саме команда Ерікссона виглядала симпатичніше, - вважає Саленко.

Португалії не вистачає нападаючих і гравців середини поля. Команді Карлуша Кейруша треба шукати свою гру. У португальців забагато людей і футболісти не знають, хто де гратиме. Їхній грі не вистачає зіграності, а Кот-д"Івуар здивував. У команди гарна фізична і тактична підготовка."

Після п"яти днів на полях ПАР було забито 23 м"ячі і жодного дубля. Це новий рекорд, такого на чемпіонатах світу ще не траплялося.

Сьогодні пройдуть заключні матчі першого туру ЧС-2010. О14:30 Гондурас зіграє з Чилі, матч Іспанія – Швейцарія розпочнеться о 17:00.

О 21:30 грою ПАР – Уругвай стартує другий тур мундіалю.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Португалії не вистачає нападаючих" - Саленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути