середа, 16 червня 2010 09:58

"Матч Нова Зеландія – Словаччина був найгіршим на ЧС-2010" - Міхел

"Матч Нова Зеландія – Словаччина був найгіршим на ЧС-2010" - Міхел
Матч чемпіонату світу Нова Зеландія – Словаччина (1:1) директор відділу міжнародних змагань донецького "Шахтаря"Любош Міхел назвав найгіршим на турнірі. Про це колишній словацький арбітр розповів у програмі "Третій тайм" на каналі ICTV.

"Матч Нова Зеландія – Словаччина дивився на німецькому каналі. Коментатор сказав, що це була найгірша гра на турнірі. Я з ним повністю згоден. Рівень Нової Зеландії не відповідає рівню середньої європейської команди і Словаччина мала перемогти суперника з різницею у 2-3 м"ячі.

Словаччина вперше потрапила на чемпіонат світу і команді потрібно було психологічно підготуватись до турніру, щоб у гравців не було страху на полі. У першому таймі кидалося в очі відсутність сильного лідера. У команді є багато молодих хлопців. Думаю, всі ці фактори завадили команді показати кращий результат.

Я ще до чемпіонату сказав, що якщо перший матч ми зіграємо внічию, то можемо пакувати речі. Італія і Парагвай – дуже сильні суперники. Наступний матч Словаччина зіграє з Парагваєм. У них дуже сильна атака і нічия з таким суперником стане хорошим результатом."

Міхел був включений у список суддів на ЧС-2010, але травма ахіллового сухожилку змусила словака завершити кар"єру.

"Мені подобається робота суддів на ЧС-2010. Арбітри добре підготовлені фізично. Першу помилку я помітив у матчі Нова Зеландія – Словаччина, коли гол в нашу користь був забитий з офсайду. Але це помилка асистента арбітра."

У фіналі Міхел хотів би побачити дуель європейської і латиноамериканської збірних.

"Хотілося, щоб у фіналі мундіалю зустрілися одна європейська команда і хтось з пари Аргентина – Бразилія. З європейських збірних на фінал може претендувати Іспанія та Німеччина."

Зараз пан Любош перебуває разом з "Шахтарем" на зборах в Австрії.

"Тиждень тому у команди почалася підготовка до нового сезону. Футболісти тренуються двічі на день, а в перервах дивимося матчі ЧС-2010."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Матч Нова Зеландія – Словаччина був найгіршим на ЧС-2010" - Міхел». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути