Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 14:19

Шакіра не допомогла "Барселоні" перемогти "Реал"
5

Фото: Reuters

Фінальний матч за Кубок короля Іспанії з футболу став доленосним для співачки Шакіри. Перебуваючи в ложі для запрошених гостей, Шакіра, не соромлячись, вболывала за "Барселону", в якій грає її коханий Жерард Піке.

Гра команди не складалася, і Шакіра переживала, кусала пальці, нігті, вела себе як маленька дівчинка. І як тільки команда прямувала в атаку, Шакіра кричала і посилала захоплені поцілунки своєму другові.

Відомо, що Шакіра та захисник "Барси" заручилися. З того часу, Шакіра і почала цікавитися футболом, з'являючись на всіх матчах команди. В Іспанії подейкують, що під час ігор "Барси", завжди повно шанувальників Шакіри.

На цей раз у фінальному матчі за Кубок короля Іспанії з футболу мадридський "Реал" переміг "Барселону" з рахунком 1:0. В обох таймах основного часу команди голів не забили, а на 13-й хвилині додаткового тайму, Кріштіану Роналду забив переможний гол. Обличчя Шакіри зблідло в цей момент.

Зараз ви читаєте новину «Шакіра не допомогла "Барселоні" перемогти "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути