Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2012 12:20

"Шахтар" здатен піднести сюрприз "Челсі" - Едуардо

"Шахтар" здатен піднести сюрприз "Челсі" - Едуардо
"Цього року ми сильніші, ніж були останні два сезони" - Едуардо ФОТО: shakhtar.com

У матчі групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Челсі" виграє той, хто зробить менше помилок. Про це розповів нападник "гірників" Едуардо перед тренуванням команди.

"Наші шанси у матчі з "Челсі" рівні — 50 на 50, - каже Gazeta.ua колишній гравець лондонського "Арсенала". - Але фаворитом поєдинку є "Шахтар", адже ми граємо вдома на очах рідних вболівальників і маємо гарний шанс перемогти."

"Шахтар" зіграє з діючим переможцем Ліги чемпіонів. Цей факт має для вас значення?

"Не сказав би що тут є щось особливе. За свою кар'єру я провів чимало таких поєдинків. Тут важливе інше — ми хочемо виграти і ми готові до цього. "Шахтар" може стати автором сюрпризу у цій Лізі чемпіонів. Цього року ми сильніші, ніж були останні два сезони."

Який ваш план на гру?

"Поки Луческу нам цього не сказав. Щойно ми переглядали відео матчів "Челсі". У вівторок Містер визначиться зі складом на гру. Можу сказати, що всі готові грати і хочуть проявити свої найкращі якості."

Кого можете виділити у складі "Челсі"?

"Команда виграла Лігу чемпіонів, у них достатньо досвідчених футболістів. Майже кожного тижня вони грають проти сильних команд. В Україні поки 2-4 матчі такого високого рівня. Наш суперник зараз на ходу, у чудовій фізичній формі, але "Шахтар" здатен піднести сюрприз гостям".

Як "Челсі" змінився у порівнянні з минулим сезоном?

"Зараз вони грають набагато краще, ніж торік. Намагаються демонструвати комбінаційний футбол, діяти так як ми, тому гра обіцяє бути дуже цікавою. Хто зробить менше помилок, той і переможе".

"Челсі" цікавився Вілліаном. Наскільки цей трансфер реальний? Скільки такий футболіст може коштувати?

"Я добре знайомий з якостями Вілліана, але не можу оцінити його трансферну вартість. Скажу лише, що він сформований футболіст і може грати у будь-якому топ-клубі."

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Челсі" пройде у вівторок, 23 жовтня на "Донбас Арені". Пряма трансляція на телеканалі "Україна" о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" здатен піднести сюрприз "Челсі" - Едуардо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути