Ексклюзиви
середа, 13 липня 2011 14:36

"Шахтар" заплатив за Кожанова майже 8 мільйонів гривень

"Шахтар" заплатив за Кожанова майже 8 мільйонів гривень

Донецький "Шахтар" і львівські "Карпати" вирішили конфлікт з переходом півзахисника Дениса Кожанова.

Нагадаємо, що "Карпати" висловили своє невдоволення тим, що "Шахтар" без їх відома віддав Кожанова в оренду "Іллічівцю", адже львів'яни володіли частиною прав на цього футболіста.

Сьогодні офіційний сайт "гірників" повідомив, що донецький клуб викупив у "Карпат" 40% прав на Кожанова. Так що тепер футболіст цілком і повністю належить "Шахтареві". На рахунок львівського клубу було переведено 7,8 мільйона гривень.

Раніше "Шахтар" подав заявку команди для участі в чемпіонаті і Кубку України 2011/12 років.

Серед 45 футболістів, які не потрапили в заявку, є воротарі Рустам Худжамов, В'ячеслав Базилевич та Юрій Вірт, а також Джуліус Агахова та Костянтин Кравченко, які брали участь у тренувальних зборах "Шахтаря".

У теж час за "гірників" заявлений півзахисник Роман Ємельянов, який навесні виступав на правах оренди за луганську "Зорю" і не виключалося, що гравець російської "молодіжки" продовжить кар'єру в "Іллічівці".

Також став відомий номер, під яким виступатиме новачок донеччан Алан Патрік. Бразильський півзахисник вибрав собі цифру 70.

Додамо, що Ємельянов та Алан Патрік заявлені за списком Б. Втім, це ні про що не говорить, так як по молодіжному списку проходять і Дуглас Коста з Алексом Тейшейрою, як народжені після 1 січня 1990 року.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" заплатив за Кожанова майже 8 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути