Ексклюзиви
неділя, 02 грудня 2018 19:13

"Шахтар" вирвав нічию в "Олімпіка"

"Шахтар" вирвав нічию в "Олімпіка"
Мораєс двічі відзначився і приніс нічию "гірникам". Фото: football.ua

У матчі 17 туру чемпіонату України з футболу з "Олімпіком" "Шахтар" здобув нічию на третій компенсованій до основного часу хвилині (2:2).

У "гірників" у старті вийшли двоє гравців, які мають мало ігрової практики, захисник Олег Данченко і півзахисник Велінгтон Нем. Обидва зіграли на правому фланзі і показали себе не кращим чином.

У перші хвилини підопічні Паулу Фонсеки мали колосальну перевагу: до голу "Олімпік" лише тричі торкнувся м'яча. Перше взяття воріт відбулося завдяки капітану Тайсону, який відтиснув опонента і віддав чудовий розрізний пас на Мораєса - той спокійно пробив повз голкіпера.

Після цього "Олімпік" змінився: команда екс-гравця "Шахтаря" В'ячеслава Шевчука стала діяти розкутіше. До перерви засмутити суперника не вдалося, а вже в другому таймі "Олімпік" двічі відзначитися протягом чверті часу: спочатку Євген Пасіч чудово зіграв на підборі після виконання стандарту і рикошетом від Тараса Степаненко зрівняв рахунок, потім Віталій Балашов блискуче виконав штрафний метрів з 25 і вивів свою команду вперед.

"Олімпік" міг уперше в історії перемогти "гірників", однак у компенсований час Мораєс оформив дубль і вирвав нічию для своєї команди.

"Олімпік" апелював до арбітра про положення поза грою в гравця "Шахтаря", найбільше в цьому проявив себе Шевчук. Рефері з Києві Віктор Копієвський вилучив наставника "Олімпіка" і не відмінив взяття воріт.

"Шахтар" - "Олімпік" 2:2

Голи: Мораєс, 7, 90+3 - Пасіч, 52, Балашов, 66

"Шахтар": П'ятов, Кривцов, Хочолава (Матвієнко, 26), Ісмаїлі, Данченко, Тайсон, Степаненко (Алан Патрік, 70), Болбат (Коваленко, 66), Майкон, Веллінгтон Нем, Мораєс

"Олімпік": Махновський, Цимбалюк, Снурніцин, Гришко, Кольцов, Ксьонз, Політило, Пасіч, Гай, Балашов, Дегтярьов (Тейшейра, 90+1)

Попередження: Степаненко, 44, Майкон, 51, Данченко, 65, Мораєс, 69 - Кольцов, 60, Махновський, 85

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер "Шахтаря" продовжив контракт на 3 роки

"Шахтар" збільшив перевагу над "Динамо" до 10 очок - кияни зіграють завтра з "Чорноморцем".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" вирвав нічию в "Олімпіка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути