вівторок, 21 червня 2011 09:18

"Шахтар" відвантажив шеф-кухару з офіціантом 14 м'ячів
9

Фото: фото: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" провів перший товариський матч на австрійському зборі у Гоїнгу. Підопічні Мірчі Луческу дали урок футболу місцевому аматорському клубу "Гоїнг", забивши 14 м'ячів.

У складі "гірників" відзначились: Дентіньо (двічі), Луїс Адріано (5 разів), Дуглас Коста (двічі), Фернандіньо, Олексій Гай (двічі), Алекс Тейшейра та Ілюк.

Цікаво, що за австрійських аматорів грали офіціант, шеф-кухар, працівник лісопилки тощо. Любителі намагалися грати, як могли. Але питання полягало, в принципі, в одному: які цифри будуть на табло по завершенні матчу. У підсумку, "Шахтар" зупинився на позначці "14 голів".

Що стосується новачків донеччан, то Олександр Рибка відстояв на нуль. А Дентіньйо поклав початок розгрому. Звісно, що справжній рівень гри Рибки і Дентіньо буде видно в офіційних матчах, однак стартову гру за "Шахтар" новачки можуть занести собі в актив.

Відзначимо, що "Шахтар" забивав в середньому кожні 6,4 хвилини. Зокрема Луїс Адріано забив 5 з 14 м'ячів. Його показник міг бути й більшим, але форвард, як, втім, і решта бразильців, влаштовував на полі шоу, зриваючи оплески публіки!

Єдиний гол господарі забили з пенальті на 83-й хвилині. Енді Віппель переграв з 11-метрової позначки Тетенка.

Товариський матч

ГОЇНГ – ШАХТАР - 1:14 (0:7)

Шахтар: Рибка (Тетенко, 66), Олійник, Чижов, Хюбшман, Гай (Вакуленко, 78), Ємельянов (Кравченко, 46), Фернандіньо (К) (Ілюк, 66), Тейшейра, Дентіньо (Агахова, 46), Коста, Луїс Адріано

Голи: Дентіньо (2, 28), Луїс Адріано (11, 13, 19, 83, 87), Дуглас Коста (39, 84), Фернандіньо (45), Гай (51, 61) Алекс Тейшейра (56), Віппель (81, пен.), Ілюк (90)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" відвантажив шеф-кухару з офіціантом 14 м'ячів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути