середа, 24 жовтня 2012 00:04

"Шахтар" вдома обіграв "Челсі", Вучініч в Данії врятував "Ювентус"

"Шахтар" вдома обіграв "Челсі", Вучініч в Данії врятував "Ювентус"
Фернандіньо забив "Челсі" другий гол. Фото: football24.ua

На полі "Донбас Арени" в Донецьку завершилася зустріч "Шахтаря" і "Челсі" в рамках 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів у квартеті Е. Чемпіони України відсвяткували перемогу над діючим володарем титулу переможця Ліги чемпіонів з рахунком 2:1.

З перших хвилин господарі захопили ініціативу і провели швидкий гол. Вже на третій хвилині м'яч після удару Луїса Адріано знайшов Джона Террі і відскочив до Алекса Тейшейри, який, не розгубившись, і відкрив рахунок. У середині першого тайму лондонці провели вимушену заміну - Френк Лемпард отримав пошкодження і поступився місцем на полі Еден Азаров. До свистка на перерву воротар "Челсі" Петр Чех в декількох епізодах врятував синіх від другого пропущеного гола.

На старті другого тайму "гірники" забили другий гол. Фернандіньо та Луїс Адріано перехопили м'яч в центрі поля, доставили його до воріт Чеха, і Фернандіньо ефектним ударом зробив рахунок 2:0. Суперники продовжили грати у видовищний футбол, відмінний матч провів Андрій Пятов, але його провини в пропущеному під завісу зустрічі м'ячі не було - на 88-й хвилині "Челсі" Оскар завершив непогану комбінацію гостей і встановив остаточний результат.

В іншому матчі групи Е "Норшелланн" не зумів утримати переможний результат, дозволивши "Ювентусу" зрівняти рахунок за 10 хвилин до завершення матчу.

Гості провели в атаках перший тайм зустрічі в Копенгагені, але не використали ряд непоганих можливостей для взяття воріт. На старті другого тайму данці відкрили рахунок - відмінним ударом у дев'ятку зі штрафного відзначився Міккель Бекманн. Пропустивши, туринці обклали ворота "Норшелланна", але чудово проявив себе голкіпер данців Єспер Хансен. "Ювентус" зумів врятувати матч завдяки голу Мірко Вучініча на фініші гри. Туринці добилися третьої нічиї на груповому етапі Ліги чемпіонів, а данці завоювали перше очко.

Ліга чемпіонів

Група E. 3-й тур

Шахтар (Донецьк, Україна) - Челсі (Лондон, Англія) - 2:1

Голи: Тейшейра, 3 (1:0); Фернандіньо, 52 (2:0); Оскар, 88 (2:1).

Норшелланн (Фарум, Данія) - Ювентус (Турін, Італія) - 1:1

Голи: Бекманн, 50 (1:0); Вучініч, 81 (1:1).

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" вдома обіграв "Челсі", Вучініч в Данії врятував "Ювентус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути