вівторок, 23 жовтня 2012 21:35

Дебют "Челсі" в Україні: "Шахтар" обіграв переможця Ліги чемпіонів
23

Вболівальники співають гімн "Шахтаря"
Модульне шоу перед початком матчу

Сьогодні лондонський "Челсі" проведе перший матч проти українського клубу. Діючий переможець Ліги чемпіонів зіграє на "Донбас Арені" проти донецького "Шахтаря".

Слідкувати за онлайном матчу ви маєте змогу тут.

Помаранчева атмосфера

Як і прогнозували на "Донбас Арені" аншлаг. Вільні місця є тільки у фан-секторі гостей. Очевидно, лондонці не викупили всю свою квоту. Відзначимо, що перед матчем вболівальники стоячи виконали гімн "Шахтаря". На цьому їхробота не закінчилася - фани стали учасниками яскравого модульного шоу - трибуни забарвилися в оранжево-чорний колір. Мабуть, це справило враження на гостей. Петр Чех вже на третій хвилині витягнув м'яч з сітки воріт після удару Алекса Тейшейри.

Також відзначимо, що у фан-секторі "Шахтаря" вболівальники тримають чотири синьо-жовті стяги.

Єва Карнейро

Лавку запасних "Челсі" від всіх інших відрізняє присутність там Єви Карнейро - першої медичної допомоги клубу. Жінка-фізіотерапевт їздить на матчі з командою в одному автобусі, а вболівальники скандують її ім'я і лагідно називають Євочкою.

У першому таймі вона раз вибігла на поле, коли травму отримав Френк Лемпард. Після перерви Єва вже надавала допомогу Едену Азару, який якраз поміняв Лемпарда. До слова, у медиків "Челсі" та арбітрів схожа форма - жовта. Наприкінці матчу Карнейро з колегою допомогли Раміресу.

Найкраща зачіска

Бразильці Давід Луїз та Вілліан запам'яталися пишними шевелюрами і затьмарили зачіски всіх інших футболістів. Також відзначимо, що гравці "Челсі" прибули на матч у стильних костюмах-трійках. "Гірники" обрали спортивні костюми.

Рінат Ахметов

Цікаве спостереження. Як і після голу Тейшейри,так і після м'яча Фернандіньо у другому таймі, вболівальники та журналісти дружно повертають голови у бік віп-ложі. Всім цікаво подивитися на реакцію та емоції президента "Шахтаря" Ріната Ахметова.

Алекс Тейшейра

На 82-й хвилині матчу Мірча Луческу замінив автора першого голу. Вболівальники проводжали Алекса Тейшейру стоячи і оплесками. На поле вийшов Ілсіньо. Вілліана також провели з почестями.

London, goodbye!

Після фінального свистка на "Донбас Арені" увімкнули пісню "Лондон, прощай". "Шахтар" переміг "Челсі" - 2:1. "Ювентус" зіграв внічию з "Нордшелландом" - 1:1.

Зараз ви читаєте новину «Дебют "Челсі" в Україні: "Шахтар" обіграв переможця Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути