середа, 06 листопада 2019 17:02

"Шахтар" програв "Динамо" Загреб в Юнацькій Лізі УЄФА

"Шахтар" програв "Динамо" Загреб в Юнацькій Лізі УЄФА
Тренер юнацької команди "Динамо" Загреб Ігор Йовічевич 3 роки працював у "Карпатах". Фото: з відкритих джерел

В 4 турі Юнацької Ліги УЄФА "Шахтар" програв в гостях "Динамо" Загреб з мінімальним рахунком 0:1.

Матч проходив на важкому полі після дощу. Це десь нівелювала індивідуальні дії гравців. Така погода однозначно була на користь "гірникам", яким потрібно було більше стримувати суперника.

Хорвати повністю переграли донецьку команди володіючи ігровою та територіальною перевагою протягом матчу. Постійно тримаючи у напрузі захист "Шахтаря". Рано чи пізно така перевага мала обертатися пропущеним голом. Якщо ще в першому таймі "гірникам" щастило та виручав воротар Трубін то на початку другої половини гри голкіпер донецької команди помилився не зміг відбити не самий складний удар.

"Динамо" повнісю переграло "Шахтар"

Після забитого голу підопічні Ігоря Йовічевича трохи заспокоїли гру надаючи можливість супернику атакувати. Якщо до пропущеного голу "гірники" намагалися грати через довгі передачі розраховуючи на швидкість Мудрика, то після пропущеного голу намагалися комбінувати та грати першим номером. Така гра пішла більше на користь хорватам, які раз за разом ловили "гірників" на контратаках. Якби не героїчна гра воротаря Трубіна, то рахунок міг бути взагалі розгромним.

Свій шанс відігратися "Шахтар" втратив на останніх хвилинах додаткового часу, коли помилка захисників господарів поля призвела до небезпечного удару Абдуллаєва, але "Динамо" виручив воротар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" зазнав вагомої втрати перед матчем проти "Динамо" Загреб

В іншому матчі групи "Аталанта" вдома перемогла одноліток з "Ман Сіті" 1:0. Очолює групу "Динамо" Загреб, яке має 8 очок. На один пункт менше у "Аталанти". "Ман Сіті" набрав 4 залікових пункти. "Гірники" займають останнє місце в групі маючи всього 2 очки.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" програв "Динамо" Загреб в Юнацькій Лізі УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути